«Fishmarket» — супермаркет риби і морепродуктів

В’ялена риба з ікрою

Так-так, ваша улюблена в’ялена риба з ікрою. Та, яку ви завжди так чекаєте та ні на що не готові проміняти. Яку можна чистити руками або різати шматочками до загального столу. Можна класти ікорочку на хліб з маслом і отримувати від життя максимум задоволення.

Наш асортимент ікряної в’яленої риби

Ми намагаємося завжди пропонувати вам найкраще з того, що диктує ринок. І навіть завжди маємо, що запропонувати з ікрою. Навіть коли нерест — не скоро. Навіть якщо залишилися останні вгодовані крихітки з ікрою. Тому що любимо те, що робимо. І вдячні за вашу любов у відповідь.

В’ялена риба з ікрою

 

Ікряний в’ялений лящ

Дебелий, гігантський, забитий ікрою. Вага однієї рибки — приблизно 500 г. Його люблять і професіонали, і новачки. І жінки, і чоловіки. Він соковитий і не пересолений. Щільний, м’ясистий і ароматний. Тянуче мяско, зерниста ікра, в’ялений смак. Ляща точно варто спробувати, якщо ви ще не знайомі з нашою в’яленою рибою.

Ікряний в’ялений лящ

В’ялена корюшка з ікрою

«Богиня» нашого асортименту. Рідкісна пташка для наших країв. Тому і ціна — відповідна. Ловиться не цілий рік, тому для кожного рибалки — трофей. Маленька, не кістлява, з насиченою за смаком жовтою ікрою. В’ялена корюшка на смак солодкувата, чим точно відрізняється від своїх колег. У неї особливе м’ясо і не схожа на інших ікра.

В'ялена корюшка з ікрою

В’ялена тараня з ікрою

Ваша улюблениця. Ніжне солоне, м’ясо, насичена за смаком ікра, помірна сіль. У неї злегка пряний присмак, до неї відмінно підходить будь-який лагер або фільтроване пиво. Вона не жирна, але цілком дебела. Чи не пересушена, бо ми надто любимо свою справу. Можна різати шматочками і подавати як повноцінне блюдо до столу. А можна рвати руками і повністю занурюватися в процес.

В'ялена тараня з ікрою

В’ялена камбала з ікрою

Легенда! Ось просто повірте на слово і замовте спробувати. Це гігантська дебела рибка, вся забита ікрою. Ніжне м’яке м’ясо з ароматом димку та кращого життя. Зерниста ікра, яку так і хочеться укласти на шматочок хліба з маслом. Вона легко відділяється від кістки і рветься руками. Їй не потрібен ані ніж, ані зусилля. М’ясо настільки ніжне, що його можна подавати до відвареної картопельки і мати найкращий обід місяця. Вага однієї рибки — приблизно 300 г.

В'ялена камбала з ікрою

Чому риба без ікри — іноді краще ікряної

Так, ми знаємо, що ви зараз почнете сперечатися і заперечувати. Але ми це скажемо: риба без ікри частенько смачніше. Справа в тому, що під час нересту всі свої «соки» і сили риба віддає ікрі. Як мати — своїм дітям. І це цілком логічно. М’ясо стає іншим на смак і менш вгодованим. При вялении вона ще більше поживних властивостей і ароматів віддає ікрорці. Ми нічого не пропагуємо, тільки ділимося.

В’ялена риба без ікри — більш пружна, насичена на смак, щільна по текстурі. М’ясо у такої риби — завжди соковитіше. Але справа смаку, звичайно ж. Ви в праві вибирати те, що любите більше.

 

Fishmarket — це більше 25 сортів риби і рибних делікатесів. Це чесна ціна, відсутність консервантів і доброзичливий підхід до своєї справи. Тому що ми — фанати.