Ікра

В’ялена ікра – це безперечно, делікатес. Однак, в нашій країні цей делікатес ще не вийшов на більш високий рівень. На сьогоднішній день в’ялена ікра – це всього лише закуска до пива. Хоча цей продукт здатний на багато що.

Filters
Done
  • В'ялена ікра воблиВ'ялена ікра вобли
    84 грн. за уп.

    В’ялена ікра вобли — оригінальна рибна закуска до будь-якого напою. Зерниста всередині, ароматна та яскрава за смаком. Коли хочеться того самого — гризти, відпочивати, отримувати задоволення від їжі.

    Упаковка — 76 г.

  • 84 грн. за шт.

    В’ялена ікра лемонеми натуральна, готова до вживання. Вакуумована по 60-65 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолений. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Унікальний рибний делікатес.

  • В'ялена ікра минтаяВ'ялена ікра минтая
    84 грн. за шт.

    В’ялена ікра минтаю натуральна, готова до вживання. Вакуумована по 60-65 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолений. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Дуже класна закуска як до пива, так і сама по собі.

  • 55 грн. за уп.

    В’ялена ікра судака, готова до вживання. Вакуумована по 60-65 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосоленої. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Один з делікатесних видів ікри.

  • 65 грн. за шт.

    В’ялена ікра товстолоба натуральна, готова до вживання. Вакуумована по 60-65 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолений. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Крута, а також ще й корисна закуска.

  • 72 грн. за шт.

    В’ялена ікра тріски натуральна, готова до вживання. Вакуумована по 60-65 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолений. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Чудова за смаком і за користю закуска.

  • Чекаємо
    96 грн. за шт.

    В’ялена ікра щуки натуральна, готова до вживання. Вакуумована по 60-65 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолений. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Справжній і рідкісний делікатес.

  • Ікра горбушіІкра горбуші
    600 грн. за шт.

    Ікра горбуші – класика, рідна кожному з дитинства. Ніжний смак, м’які ікринки, святкова атмосфера.

    Скляна банка, 200 гр. Зберігати у холодильнику не більше 6 місяців.

  • Ікра кетиІкра кети
    390 грн. за шт.

    Ікра кети — найбільша зі всіх своїх «побратимів». Ікринки – до 7 мм у діаметрі. Щільні, цілісні, яскраві. Так що, якщо в справі червоної ікри розмір для вас має значення, потрібно брати ікру кети 😉

    Баночка — 100 г, скло.

  • Ікра кижучаІкра кижуча
    790 грн. за шт.

    Ікра кижуча – рідкісна пташка, унікальна серед своїх «родичів». Тому й ціна — завжди вища за решту. Яскравий колір, пружні ікринки, особливий смак. Її точно не сплутати з іншими видами червоної ікри.

    Баночка 200 г, скло.

  • Ікра фореліІкра форелі
    470 грн. за шт.

    Ікра форелі – менш популярний делікатес, ніж, наприклад, ікра горбуші. Але точно заслуговує на увагу. Зерниста, насичена, яскрава. Дрібніша, ніж ікра горбуші. Зернятка більш цілісні та пружні.

    Скляна банка 200 гр.

  • Ікра щукиІкра щуки
    336 грн. за шт.

    Ікра щуки — делікатес. Колись вважався розкішшю, яку подавали тільки царям. Тоді вона коштувала дорожче, ніж чорна та червона. Зерниста, розсипчаста, в міру солона. Ніжний вершково-горіховий смак. Якщо ви жодного разу не куштували — швидше виправляйте ситуацію! В баночці — 112 грамів. Астрахань.

  • 70 грн. за шт.

    В’ялена ікра сома, готова до вживання. Вакуумована по 50-55 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолоний. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15 ° С. Ідеальна закуска під будь-який настрій і будь-який вид пива.

  • В'ялена ікра бичкаВ'ялена ікра бичка_3 Чекаємо
    78 грн. за шт.

    В’ялена ікра бичка, готова до вживання. Вакуумована по 50-55 гр. Продаж поштучно. Є всі супровідні документи. Посол слабосолений. Термін зберігання 6 міс. при температурі -15°С. Один з делікатесних видів ікри.

В багатьох країнах світу в’ялена ікра займає перші місця рейтингу рибної продукції. У кухнях цих країн світу в’ялена ікра є не тільки закускою. А ще і важливим компонентом для приготування багатьох складних страв.

До речі, і називається цей продукт по-різному – в основному, назва визначається видом риби, з якої вона виготовлена. Наприклад, боттарга, суджико, карасумі, авготарахо.

Хоча і в нашій країні ця рибна закуска потихеньку завойовує все більше і більше шанувальників. Так, наприклад, ікра починає набувати популярності як продукт спортивного харчування. Справа в тому, що це корисний продукт без добавок і барвників, а також з низькою калорійністю. Тому ікра цілком може замінити курятину, яка має приблизно ті ж характеристики.

Також за останні роки багато споживачів почали переходити з яловичини і свинини на альтернативні джерела білка. Відмова від вживання м’яса відбувається з екологічних причин. А саме – через те, що тваринницькі ферми викидають більше парникових газів в атмосферу, ніж весь автомобільний і авіаційний транспорт світу. І також ферми витрачають величезні обсяги води на виробництво м’яса.

У таких реаліях риба і рибні продукти набувають все більшої популярності. У тому числі і в’ялена риба та ікра, які нарешті поступово виходять з тіні пивних напоїв.

І також не варто забувати про користь в’яленої ікри. Крім корисного і легкого білка, цей в’ялений делікатес містить безліч вітамінів і мінералів. Які незамінні для організму і з легкістю замінять вживання аптечних вітамінних препаратів і добавок.